donderdag 28 maart 2013

0068 Dictee woensdag 03 april 2013 (2): Dictee Notenmix (vervolg) √

Woensdag 03 april 2013 (2): Dictee Notenmix (vervolg)

1. Zo ontstaat natuurlijk de real shit. Het werd toch nog een happy meal. In een bigbrothermaatschappij is er maar één Big Brothercomputer. Zij waren gespecialiseerd in non-entertainment. Cafés schrijven het vaak anders, maar de juiste schrijfwijze is
'koh-i-noor'. De new wave heeft newwavebands voortgebracht. De plaatjes draaiende muziekscene deed niet aan nacht- en bedrust. Ze gaven een unplugged optreden weg. Hij had dj-allures en voelde zich al een dj-god. Ik heb de seventiesrevival nog meegemaakt. Hij is mijn bluesheld. Hou op met dat geouwehoer (geoha). De synthesizers overstemden alles.


2. Hij zat nog op de havobovenbouw en was havo 4-leerling (4 havoleerling): zijn vwo-opleiding was mislukt. Hij was een keinijge kei in het gedachtelezen van gedachtekronkels. Die pluchen stoel zat lekker. De try-out vertoonde geen gebreken. Ik beantwoordde de reünieoproep. Voor deathmetal heb je een deathmetalband nodig. Voor een entree-exemplaar betaalde je zwartemarktprijzen. Wat denkt zo'n snotjoch-hardpunker (snotjoch van een hardpunker) wel? Zij waren niet de eerste de besten. Noem dat maar ongegeneerd, sans gêne, zonder gêne. Bekkentrekkers: nog erger dan bekken trekken (niet: trekkebekken) is gekke bekken trekken. Dat is helemaal oké (OK). Uit de art nouveau, de jugendstil, komen de art-nouveauschilderijen voort.

3. Toen kwamen, godzijdank, Jan Rap en zijn maat ook nog voorbij. Koop maar een stereo-installatie en een cassetterecorder. Toen kwamen de gekrulstaarte witte koezen ook nog op de proppen. In sektes vindt men vaak schizofrenen, die blasfemie bedrijven. Hij geeft privégitaarles. De volgetatoeëerde zwaargewicht ging overstag. Die tatoeages had hij ondanks zijn reuma. 85 procent van zijn lichaam is getatoeëerd. Laat die rock-'n-rollgasten toch hun gang gaan.
Face-to-facegesprekken kunnen verhelderend zijn. Hij had synesthetische gaven. Verder had hij een open mind: hij was open-minded. De lokale agrariërs trokken naar de kroeg. Neem nog een afghaantje, een pretsigaret, of een lijntje speed. Doe niet zo quasionverschillig. Hij speelt bassdrum. Die sologitarist met zijn hanenkam liet ook de castraatstem uit zijn eunuchkeel nog horen. De roodfluwelen gordijnen gingen dicht.


4. Dat klotepubliek vond er niets aan. Daar zakt mijn kreukvrije terlenkabroek van af. Hij is een fervent Jimi Hendrixfan. Ze pogoden er maar wat op los. Zijn linkeronderarm is behoorlijk gehavend. Hij was een orgiastische organist uit Noord-Rijnland-Westfalen. Zijn deze computerprogramma's compatible (compatibel)? Het Yamahalogo stond erop. Spelen zij ook stonerrock? Zijn optreden stond bol van riffjes en andere gitaarriedeltjes. Ik, Michael Jacksonfan, haal veel binnen via iTunes en YouTube.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten